طرز تهیه پانینی کاپرزه گیاهی، ساندویچ رژیمی و سریع با طعم مدیترانه‌ای

معرفی پانینی کاپرزه؛ انتخاب اول گیاه‌خواران

پانینی کاپرزه (Caprese Panini) نسخه‌ای مدرن و سریع از سالاد کلاسیک ایتالیایی کاپرزه است که اصالت آن به جزیره کاپری در ایتالیا بازمی‌گردد. این ساندویچ گیاهی با طعم‌های تازه، ترکیبی از طعم ترش و شیرین گوجه‌فرنگی، پنیر خامه‌ای موزارلا و عطر ریحان تازه است که در این دستور با افزودن آووکادو، سلامت و ارزش غذایی آن دوچندان شده است.

این دستور پخت فوق‌العاده سریع، مناسب کسانی است که به دنبال یک غذای رژیمی سریع هستند و نمی‌خواهند زمان زیادی را در آشپزخانه صرف کنند.

مواد لازم برای تهیه پانینی کاپرزه گیاهی (برای ۲ نفر)

ماده اولیه مقدار لازم نکات
نان دلخواه (نان خمیرترش یا فوکاچیا بهترین گزینه است) ۴ برش استفاده از نان ترد توصیه می‌شود.
موزارلای گیاهی (یا موزارلای معمولی برای رژیم لاکتو-وجترین) ۴ برش استفاده از پنیر پروبیوتیک مجاز است.
گوجه‌فرنگی ۱ عدد ترجیحاً گوجه‌های گوشتی و با طعم خوب.
آووکادو ۲ عدد برش‌خورده و رسیده.
ریحان تازه ¼ پیمانه برگ‌های ریحان تازه عطر اصلی ساندویچ هستند.
کره گیاهی ۲ قاشق غذاخوری برای ترد شدن نان در حین گریل.
سس بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری سس آماده یا خانگی (تغلیظ شده).
مخمر تغذیه‌ای (Nutritional Yeast) ۱ قاشق چایخوری اختیاری؛ برای ایجاد طعم پنیری بیشتر.
پودر سیر ¼ قاشق چایخوری اختیاری؛ برای طعم‌دار کردن نان.