پیتزا بندری, طعمی دلچسب و سریع با خمیر بربری

پیتزا بندری یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین انواع پیتزا است که می‌توانید در کمترین زمان و با کمترین امکانات آن را تهیه کنید. این پیتزا با خمیر بربری آماده تهیه می‌شود و برای کسانی که به طعم سوسیس و هات‌داگ علاقه دارند، گزینه ای ایده‌آل است.

مواد لازم:

سوسیس یا هات‌داگ: ۲ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
خمیر نان بربری: ۱ چانه
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
آب: ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای: ۱/۲ عدد
ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر کاری، ادویه تند (به مقدار دلخواه)

طرز تهیه:

1. آماده سازی مواد:

سوسیس یا هات‌داگ را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

2. سرخ کردن سوسیس:

مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
سوسیس‌های خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.
سوسیس‌های سرخ شده را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

3. تهیه مواد میانی:

در همان تابه ای که سوسیس ها را سرخ کردید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
ادویه جات (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر کاری، ادویه تند) را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
سوسیس‌های سرخ شده، فلفل دلمه ای خرد شده و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

4. پخت پیتزا:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر نان بربری را در سینی فر یا قالب پیتزا قرار دهید.
مقداری پنیر پیتزا روی خمیر بریزید.
مواد میانی آماده شده را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید.
مجدداً پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
پیتزا را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.
در 5 دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید تا پنیر پیتزا طلایی و برشته شود.

نکات:

می‌توانید از نان لواش یا نان تافت به جای خمیر بربری استفاده کنید.
اگر سس پیتزا خیلی غلیظ بود، می‌توانید مقداری آب یا رب گوجه فرنگی رقیق شده به آن اضافه کنید.
می‌توانید از انواع سبزیجات دلخواه خود مانند قارچ، ذرت یا زیتون در این پیتزا استفاده کنید.
برای طعم تندتر، می‌توانید از فلفل سبز یا فلفل قرمز تند در مواد میانی استفاده کنید.

نوش جان!