کوفته قبرسی، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار مدیترانهای است که با ترکیب گوشت، سیبزمینی، سبزیجات معطر و ادویههای خوشبو تهیه میشود. این کوفتهها را میتوانید به صورت سرخشده، کبابی یا پخته در فر سرو کنید. در ادامه، طرز تهیهی این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: 500 گرم
سیبزمینی متوسط: 2 عدد (یکی رنده شده و دیگری پخته شده و له شده)
پیاز: 1 عدد
جعفری: یک دسته بزرگ
تخممرغ: 1 عدد
لیموترش: 1 عدد
پودر نان خشک: به مقدار لازم
نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آمادهسازی مواد: سیبزمینی رنده شده را آبگیری کنید. سیبزمینی پخته شده را له کنید. پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
مخلوط کردن مواد: گوشت چرخکرده، سیبزمینیهای رنده شده و له شده، پیاز، جعفری، تخممرغ، آب لیموترش، پودر نان، نعنا، دارچین، نمک و فلفل را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید.
شکل دادن به کوفتهها: از مواد آماده شده، گلولههای کوچکی به شکل دلخواه درست کنید.
سرخ کردن: روغن را در تابه داغ کنید و کوفتهها را به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.
سرو: کوفتههای سرخ شده را همراه با سالاد، ماست یونانی و نان یا برنج سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، میتوانید از ادویههای دلخواه دیگری مانند زیره، زنجبیل یا پودر سیر نیز استفاده کنید.
برای تهیهی کوفتههای رژیمی، میتوانید از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.
کوفتههای قبرسی را میتوانید در فر یا هواپز نیز بپزید.
برای اینکه کوفتهها به هم نچسبند، دستهایتان را کمی خیس کنید.
پیشنهاد سرو:
کوفته قبرسی را میتوانید به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. همراه با سالاد، ماست یونانی، نان، برنج یا پوره سیبزمینی، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل میدهد.
نتیجهگیری:
کوفته قبرسی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. با کمی خلاقیت، میتوانید این غذا را با مواد دلخواه خود طعمدار کرده و از آن لذت ببرید.