بورک یکی از محبوبترین میانوعدهها در ترکیه است که میتوان آن را با انواع مختلف مواد درست کرد.
مواد لازم:
خمیر یوفکا: به مقدار لازم
سیبزمینی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
روغن زیتون: مقداری
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ: ۱ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را بپزید. پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
سیبزمینیهای پخته را ریز خرد یا رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل بزنید و خوب تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
پس از خنک شدن، پنیرها را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن کمی زرده تخممرغ بمالید. مقداری از مخلوط آماده را درون خمیر بگذارید و لبههای خمیر را تا کنید. برای بستن لبهها، دوباره از زرده تخممرغ استفاده کنید.
کف سینی فر را چرب کنید و بورکها را در آن بچینید. سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
پس از پخت، بورکها را با سس دلخواه سرو کنید.
نکته:
میتوانید هر مادهای را که دوست دارید در بورک به کار ببرید؛ از گوشت و مرغ گرفته تا سبزیجات.