سوپ برنج خامه‌ای, طعمی دلچسب و بافتی شیک!

به دنبال یک پیش غذای متفاوت و شیک برای مهمانی‌های خود هستید؟ سوپ برنج خامه‌ای با عطر و طعم فوق‌العاده و بافتی دلچسب، انتخابی ایده‌آل برای شماست.

این سوپ خوشمزه به سادگی و با مواد اولیه در دسترس آماده می‌شود و در کمترین زمان، یک پیش غذای شیک و مجلسی را برای شما آماده خواهد کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
آب: ۶ پیمانه
هویج: ۱ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱ پاکت
سینه مرغ: نصف یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله ۱: خیساندن برنج

ابتدا برنج نیم دانه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب و نمک خیس کنید. خیساندن برنج به پخت سریع‌تر آن کمک می‌کند.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیاز و هویج

پیاز را نگینی خرد کنید و هویج را رنده یا نگینی ریز خرد کنید.

مرحله ۳: خرد کردن جعفری

جعفری را شسته و خشک کنید و سپس ریز خرد کنید.

مرحله ۴: پخت برنج با هویج، پیاز و جعفری

برنج خیس‌خورده، هویج، پیاز و جعفری را به همراه مقداری آب و نمک و فلفل سیاه در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله ۵: اضافه کردن ادویه‌ها و سینه مرغ

پس از جوش آمدن آب، سینه مرغ را به تکه‌های کوچک خرد شده اضافه کنید و کمی فلفل قرمز و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید.

مرحله ۶: کم کردن حرارت و پخت مرغ

حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ و مواد به آرامی بپزند و سوپ لعاب‌دار شود.

مرحله ۷: ریش ریش کردن مرغ و اضافه کردن خامه

مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید. سپس خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.

مرحله ۸: پوره کردن سوپ و تزئین

با استفاده از گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگر، سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. سپس سوپ را در ظرف مورد نظر بکشید و با جعفری تازه، نعناع و برش لیمو ترش تزئین کنید.

سوپ برنج خامه‌ای شما آماده سرو است!

نکات:

می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند ذرت، نخود فرنگی یا قارچ نیز در این سوپ استفاده کنید.
برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از عصاره مرغ به جای آب استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از نان تست یا نان برشته برای سرو سوپ استفاده کنید.

با این دستور پخت ساده، می‌توانید به راحتی سوپ برنج خامه‌ای را در خانه خود تهیه کنید و از طعم و عطر دلچسب آن لذت ببرید.

همچنین بررسی کنید

شگفت‌زده می‌شوید! پخت کیک کاراملی در خانه

باور کنید یا نه، پخت کیک کاراملی در خانه به آسانی آب خوردن است! دیگر …

راز خوشمزگی سالاد کلم رستورانی, طرز تهیه‌ای آسان و بی‌نظیر

سالاد کلم، یکی از پیش‌غذایی‌های محبوب و پرطرفدار در رستوران‌ها است. این سالاد با سس …

بستنی سنتی خانگی, طعم خاطره‌انگیز با طرز تهیه‌ای ساده

طعم دلنشین بستنی سنتی را در خانه تجربه کنید! با این دستور پخت ساده، می‌توانید …

املت فرانسوی طلوعی طلایی و خوشمزه بر سفره صبحانه شما

املت فرانسوی، یک غذای کلاسیک و محبوب است که بافتی لطیف و طعمی دلچسب دارد. …

کتلت لوبیا قرمز یک سمفونی طعم و سلامتی!

در دنیای آشپزی، طعم‌های گیاهی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. کتلت لوبیا قرمز، نمونه‌ای بی‌نظیر …