سس سیر رستورانی در خانه؛ طعمی بی‌نظیر برای غذاهای شما

با این دستور ساده، می‌توانید سس سیر رستورانی را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار غذاهایتان لذت ببرید.

مواد لازم:

سیر: 2 بوته
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
آب: 1 لیوان
فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
نشاسته: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

نشاسته را در آب سرد حل کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط نشاسته و آب را داخل آن بریزید. به طور مداوم هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

سیرهای پوست کنده را به خوبی له کنید. سپس آنها را به همراه نشاسته حل شده، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که سس یکدست شود، مخلوط کنید.

سس سیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس می‌توانید آن را به همراه غذاهای دلخواه خود سرو کنید.

نکات:

نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند. حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می‌شود.
بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون با کیفیت استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از مقدار بیشتری سیر در تهیه این سس استفاده کنید.
این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی، پاستا و سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌شود.

با کمی حوصله و دقت، می‌توانید این سس خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار غذاهایتان لذت ببرید.

همچنین بررسی کنید

لذت یک عصرانه دلچسب با مربای شاه توت!

مربای شاه توت یکی از خوشمزه‌ترین و رنگین‌ترین مرباهاست که به آسانی در خانه می‌توان …

طالبی خنک، نوشیدنی بهشتی برای روزهای گرم تابستان!

در گرمای طاقت فرسای تابستان، چه چیزی می‌تواند خنک‌تر و دلچسب‌تر از یک نوشیدنی بهشتی …

شربت توت فرنگی طعمی دلچسب از دل طبیعت

به دنبال راهی برای افزودن طعمی شیرین و طبیعی به نوشیدنی‌ها و دسرهای خود هستید؟ …

بروسکت گوجه‌فرنگی فینگرفودی شیک برای مهمانی‌های شما

به دنبال یک پیش‌غذای ساده، خوشمزه و شیک برای مهمانی‌های خود هستید؟ بروسکت گوجه‌فرنگی گزینه‌ای …

جوجه کباب بادام زمینی طعمی جدید و هیجان‌انگیز

به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستید؟ جوجه کباب با سس بادام زمینی را …