سس سیر رستورانی در خانه؛ طعمی بی‌نظیر برای غذاهای شما

با این دستور ساده، می‌توانید سس سیر رستورانی را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار غذاهایتان لذت ببرید.

مواد لازم:

سیر: 2 بوته
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
آب: 1 لیوان
فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
نشاسته: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

نشاسته را در آب سرد حل کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط نشاسته و آب را داخل آن بریزید. به طور مداوم هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

سیرهای پوست کنده را به خوبی له کنید. سپس آنها را به همراه نشاسته حل شده، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که سس یکدست شود، مخلوط کنید.

سس سیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس می‌توانید آن را به همراه غذاهای دلخواه خود سرو کنید.

نکات:

نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند. حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می‌شود.
بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون با کیفیت استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از مقدار بیشتری سیر در تهیه این سس استفاده کنید.
این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی، پاستا و سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌شود.

با کمی حوصله و دقت، می‌توانید این سس خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار غذاهایتان لذت ببرید.

همچنین بررسی کنید

املت بادمجان خانگی یک صبحانه خوشمزه و مقوی

به دنبال یک صبحانه یا ناهار سریع و مغذی هستید؟ املت بادمجان، ترکیبی بی‌نظیر از …

مرغ پیتزایی خانگی خوشمزه برای همه

خسته شده‌اید از مرغ سوخاری تکراری؟ به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستید؟ مرغ …

مربای بامبلبری یک صبحانه تابستانی دلچسب

مربای بامبلبری خانگی: طعمی از تابستان در شیشه چه چیزی بهتر از یک مربای خانگی …

پاستیل خانگی رنگارنگ: یک عصر تابستانی شیرین و سالم

دنبال یک عصرانه خوشمزه و سالم برای روزهای گرم تابستان هستید؟ پاستیل خانگی، بهترین گزینه …

اسموتی‌ سبز نوشیدنی‌ای برای یک زندگی سالم‌تر

به دنبال یک راه سریع و آسان برای تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و افزایش …