مربای بامبلبری خانگی: طعمی از تابستان در شیشه
چه چیزی بهتر از یک مربای خانگی خوشمزه برای صبحانههای تابستانی؟ مربای بامبلبری با ترکیب شیرین و ترش انواع توتها، یک انتخاب بینظیر است. با این دستورالعمل ساده، میتوانید به راحتی این مربای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم:
شکر سفید: 6 پیمانه
ریواس خرد شده: 1 فنجان
توت فرنگی له شده: 1 فنجان
هلو له شده: 1 فنجان
شاه توت له شده: 1 فنجان
زغالاخته له شده: 1 فنجان
سیب خرد شده: 1 فنجان
پکتین میوه (مانند Sure-Jell): 1 بسته (1.75 اونس)
طرز تهیه:
آمادهسازی میوهها: تمام میوهها را خرد کرده یا له کنید.
پخت مربا: تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. به مدت 10 دقیقه بجوشانید و مرتب هم بزنید.
اضافه کردن پکتین: پکتین را به مخلوط اضافه کنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا غلظت مربا به حدی برسد که پشت قاشق فلزی را بپوشاند.
کنسرو کردن: مربای آماده را در شیشههای تمیز و استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید. شیشهها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کاملا استریل شوند.
نگهداری: شیشههای مربا را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات مهم:
میوهها: میتوانید از هر نوع توت یا میوهای که دوست دارید استفاده کنید.
پکتین: پکتین باعث میشود مربا قوام بیاید. میتوانید آن را از فروشگاههای مواد غذایی تهیه کنید.
استریل کردن شیشهها: قبل از استفاده، شیشهها را به خوبی بشویید و در آب جوش استریل کنید.
نگهداری: مربای خانگی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و قبل از مصرف، آن را خوب تکان دهید.
نکات اضافی:
برای ایجاد طعمهای مختلف، میتوانید به مربا ادویههایی مانند دارچین یا زنجبیل اضافه کنید.
اگر میخواهید مربای شما بافت یکدستتری داشته باشد، میتوانید تمام میوهها را له کنید.
میتوانید از قالبهای سیلیکونی برای تهیه مربا استفاده کنید و مربا را به شکلهای مختلف در بیاورید.
با این دستورالعمل ساده، میتوانید در خانه مربای بامبلبری خوشمزهای تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.