به دنبال یک شام خوشمزه، متنوع و آسان برای تهیه هستید؟ تانتونی مرغ را امتحان کنید! این ساندویچ مدرن با مرغ، فلفل دلمه ای، قارچ و گوجه فرنگی، طعمی بینظیر دارد و به سرعت به یکی از غذاهای مورد علاقه شما و خانوادهتان تبدیل خواهد شد.
مواد لازم برای 3 نفر:
300 گرم سینه مرغ
2 عدد فلفل دلمه ای
150 گرم قارچ
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان لواش صنعتی
پودر آویشن به مقدار لازم
مقداری روغن مایع
طرز تهیه:
آماده سازی مواد:
سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید.
قارچ و فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید.
گوجه فرنگی ها را بعد از شستن، به صورت نگینی خرد کنید.
پخت مواد:
در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید.
1 قاشق روغن به مواد اضافه کنید و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید.
وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.
مواد را 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.
سرو ساندویچ:
3 تا 4 قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.
نکات:
اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند.
قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.
این ساندویچ را میتوانید به عنوان یک شام سبک برای افطار یا سحری در ماه رمضان نیز سرو کنید.
نوش جان!