سوپ قارچ سفید یک سوپ ساده است که با سس سفید و خامه یا شیر غلظت مییابد. افزودن آب مرغ به این سوپ، طعم آن را غنیتر میکند. این سوپ میتواند به عنوان یک همراه برای غذاها یا به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی سرو شود.
سوپهای قارچ از سوپهای مشهور و قدیمی هستند. نوع ایتالیایی و فرانسوی این سوپ که با سس بشامل درست میشود، معروفتر است.
این سوپ با وجود سادگی، بسیار خوشمزه است. با این حال، قارچ میتواند سنگین و دیر هضم باشد، بنابراین بهتر است به تنهایی مصرف شود یا اگر با غذای دیگری سرو میشود، به عنوان پیشغذا و در مقدار کم استفاده شود.
مواد لازم:
آب: ۸ پیمانه
آب مرغ یا آب سبزیجات: ۲ پیمانه
سیب زمینی: ۳ تا ۴ عدد متوسط
قارچ: ۹۰۰ گرم
شیر: ۲ و ۱/۲ پیمانه یا ۱ پیمانه شیر + ۱ پیمانه خامه
آرد: ۴ قاشق غذاخوری (۵ قاشق برای غلیظ کردن بیشتر)
هویج رنده شده: ۱ عدد بزرگ
پیاز ریز رنده شده: ۱ عدد متوسط
کره: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
جعفری یا شوید: ۱/۳ پیمانه (یا ترکیبی از هر دو)
دستورالعمل:
سیب زمینیهای پوست کنده را به همراه آب و آب مرغ در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بجوشد. در همین حین، قارچها را در ماهیتابه نچسب روی حرارت متوسط تفت دهید تا قهوهای و نرم شوند، سپس به قابلمه سوپ اضافه کنید و ۵ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید.
در ماهیتابهای که قارچها را تفت دادید، کره بریزید و پیاز و هویج رنده شده را تفت دهید تا طلایی شوند (۸ تا ۱۰ دقیقه). این ترکیب را به سوپ اضافه کنید. اگر از پیاز خوشتان نمیآید، میتوانید آن را در غذاساز پوره کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.
شیر را با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس به سوپ اضافه کنید. سوپ را با نمک، فلفل سیاه و ادویه مزهدار کنید.
جعفری یا شوید را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به جوش آمده و چند دقیقه قل بخورد. سیب زمینیها را بررسی کنید تا کاملا پخته باشند، سپس سوپ را از روی حرارت بردارید. این سوپ را میتوانید با نان برشته سرو کنید.